• 2 jaar garantie op Turbo's

 • Meer dan 2500 tevreden klanten

 • Geen overleg, geen rekening

 • Wat is een roetfilter

  Een roetfilter ook wel diesel partikelfilter (DPF) genoemd, is op een dieselmotor aangebracht om de roet te filteren zodat het niet te veel in de lucht terecht komt. Het is dus erg schadelijk voor het milieu. Nieuwe roetfilters vangen 30 tot meer dan 95% van het schadelijke roet op. Maar wanneer de roetfilter verstopt raakt dan gaat men zoeken naar alternatieven. Want een roetfilter is erg duur.

 • Mogelijke oplossingen

  Vaak wordt geforceerde regeneratie uitgevoerd. Als dit succesvol voltooid is dan heeft u het probleem tijdelijk en beperkt opgelost. Ook wordt gedacht om roetfilter te reinigen met hogedrukreiniger en speciale producten. Maar ook dit is een tijdelijke en beperkte oplossing. Roetfilter schoonmaken is niet zo simpel. Zo’n DPF reiniging moet uitgevoerd worden in speciale en professionele apparaten. Dan kunt u zeker zijn dat roetfilter zuiver maken echt effectief is. Want dan krijgt u ook een rapportage mee met voor en na roetfilter zuiveren.

  De oplossing

  Een verstopte roetfilter is dus nooit leuk en brengt kosten met zich mee. Nieuwe roetfilter is duur, simpele reiniging heeft weinig nut. En wanneer de roetfilter verstopt zit dan gaat het als eerste de turbo beschadigen. Dit zien wij heel vaak bij TurboCenter Zuyd. Heel vaak gaan turbo’s kapot doordat de roetfilter verstopt is en roetfilter regenereren niet doeltreffend is geweest.
  Om herhaalschade te voorkomen en veel kosten te besparen bieden wij extra dienst aan om roetfilter schoonmaken efficiënt en goedkoop te houden. Voor maximale klant tevredenheid proberen wij roetfilter reiniging kosten erg laag te houden met maximale efficiëntie.

 • Wat kost roetfilter reinigen

  Door ons te contacteren kunnen wij voor u een prijsopgave maken hoeveel roetfilter cleaning voor uw auto kost. Wij streven erna om binnen 24 uur uw roetfilter gezuiverd te hebben. U kunt ook op onze website via PRIJSAANVRAAG ons informeren over uw auto en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Hoe werk het precies

  U kunt uw roetfilter demonteren of door uw garage laten demonteren en langs brengen. Wij gaan ons maximaal inzetten om binnen 24 uur uw DPF te reinigen. Wanneer u het komt ophalen krijgt u kleine instructies en rapportage mee. U kunt in de rapportage zien dat het tot 95% gezuiverd is.

 • Tot uw dienst!

  U kunt uiteraard ook de auto langs brengen op afspraak. Wij zullen dan van A – Z verzorgen dat u roetfilter schoon is en u auto klaar voor gebruik.

Gereviseerde of nieuwe turbo's

Originele turbo's direct van fabrikant

24 maanden garantie

Roetfilter reinigen

Diesel partikelfilter reinigen

Liever teruggebeld worden?

vul je gegevens in en wij bellen je terug!