• 2 jaar garantie op Turbo's

  • Meer dan 2500 tevreden klanten

  • Geen overleg, geen rekening

De specialist in Turbo's voor particuliere klanten

Maak uw keuze uit

Turbo kopen

Ben je op zoek naar een turbo voor je auto? In een paar stappen weet jij welke turbo je nodig
hebt!. Weet in 4 stappen welke turbo jij in je auto hebt.

Turbo vervangen

Wil jij je turbo laten vervangen door een specialist? Weet in een handomdraai wat je kwijt bent. Kies voor de echte vakmannen van Turbocenter Zuyd

Turbo onderzoek

Je rijdt iedere dag en op gegeven voel je in jouw onderbuik dat er iets mis is met het vermogen van je auto. Laat het door ons checken en weet waar je aan toe bent!

Turbo upgrade

Kickstart uw turbo en laat uw turbo upgraden voor meer PK’s!

Roetfilter reinigen

TurboCenter Zuyd verwijdert snel en effectief roet, koolstof en aanslag in vervuilde of verstopte roetfilters. Uw roet-filter reinigen zonder dat het roet filter (DPF) vervangen hoeft te worden.

Autoreparatie

Turbocenter Zuyd is je ALL-IN autopartner. Van grote beurt tot het vervangen van je koppelingsplaat!. De beste service tegen het beste tarief.

Wie is TurboCenter Zuyd


Met jarenlange ervaring in de turbo-industrie, weten wij bij TurboCenter Zuyd dat het leveren van kwalitatieve gereviseerde of nieuwe turbo, tegen een concurrerende prijs niet genoeg is.

Turbo revisie, turbo vervanging of turbo verkoop is onze specialisatie maar bij TurboCenter Zuyd zorgen wij ook voor – kleine reparaties, kleine en grote onderhoud. Met 30 jaar in ons vak hebben wij zowat alle reparaties al minstens een keer gedaan. Ervaring is zeer belangrijk. Dit omdat het tijd bespaart en voor u betekent dit dat u automatisch geld bespaart.

  • ’s Avonds en in het weekend bereikbaar op WhatsApp
  • Wij denken actief met je mee
  • TurboCenter Zuyd levert alle merken turbo’s voor diesel- en benzinemotoren
  • TurboCenter Zuyd levert turbo’s voor personenwagens en vrachtwagens

Liever teruggebeld worden?

vul je gegevens in en wij bellen je terug!

Ervaringen:


We zijn niet zomaar de vaste partner van 2500 klanten in Turbo's

Recensies op

Google

Meer dan 8 klanten hebben ons 5 van 5 sterren gegeven

Wij beantwoorden alle vragen op onze Google bedrijvenpagina. Volg onze Google pagina om op de hoogte blijven van de laatste acties

Facebook gebruiker

5 oktober 2018

Goed geholpen en een degelijke uitleg gekregen.Het probleem van hoe het komt dat iets stuk gaat wordt hier grondig nagekeken.Ook nog een telefoontje gekregen achteraf of alles naar wens was.toppie... Lees meer op Google