• 2 jaar garantie op Turbo's

  • Meer dan 2500 tevreden klanten

  • Geen overleg, geen rekening

De specialist in Turbo's voor particuliere klanten

Maak uw keuze uit

Roetfilter reinigen

TurboCenter Zuyd verwijdert snel en effectief roet, koolstof en aanslag in vervuilde of verstopte roetfilters. Uw roet-filter reinigen zonder dat het roet filter (DPF) vervangen hoeft te worden.

Turbo vervangen

Wil jij je turbo laten vervangen door een specialist? Weet in een handomdraai wat je kwijt bent. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Kies voor de echte vakmannen van Turbo Center Zuyd.

Turbo onderzoek

Je rijdt iedere dag en op gegeven voel je in jouw onderbuik dat er iets mis is met het vermogen van je auto. Laat het door ons onderzoeken en weet waar je aan toe bent!

Wie is Turbo Center Zuyd


Met jarenlange ervaring in de turbo-industrie, weten wij bij Turbo Center Zuyd dat het leveren van kwalitatieve gereviseerde of nieuwe turbo, tegen een concurrerende prijs niet genoeg is.

Turbo revisie, Turbo probleem onderzoeken, turbo vervanging of turbo verkoop is onze specialisatie maar bij Turbo Center Zuyd zorgen wij ook voor – reparaties en onderhoud. Met 30 jaar in ons vak hebben wij zowat alle reparaties al minstens een keer gedaan. Ervaring is zeer belangrijk. Dit omdat het tijd bespaart en voor u betekent dit dat u automatisch geld bespaart.

  • ’s Avonds en in het weekend bereikbaar op WhatsApp
  • Turbo Center Zuyd levert en reviseert alle merken turbo’s voor diesel- en benzinemotoren
  • Wij denken actief met je mee
  • Wij denken actief met je mee

Liever teruggebeld worden?

vul je gegevens in en wij bellen je terug!

Ervaringen:


We zijn niet zomaar de vaste partner van 2500 klanten in Turbo's

Recensies op

Google

Meer dan 8 klanten hebben ons 5 van 5 sterren gegeven

Wij beantwoorden alle vragen op onze Google bedrijvenpagina. Volg onze Google pagina om op de hoogte blijven van de laatste acties

Facebook gebruiker

5 oktober 2018

Goed geholpen en een degelijke uitleg gekregen.Het probleem van hoe het komt dat iets stuk gaat wordt hier grondig nagekeken.Ook nog een telefoontje gekregen achteraf of alles naar wens was.toppie... Lees meer op Google