• 2 jaar garantie op Turbo's

  • Meer dan 2500 tevreden klanten

  • Geen overleg, geen rekening

Roetfilter reiniging voor alle voertuigen

Roetfilter vervangen of industrieel reinigen?

Roetfilter ook wel de DPF, raakt onder andere verstopt door slecht werkende verstuivers, mechanische motorproblemen of doordat er olie uit de turbo lekt. Dit allemaal heet een vroegtijdige verstopping. Wanneer u veel kilometers heeft gereden, dan komt er een moment dat de roetfilter ook verstopt raakt.

Wanneer u blijft rijden met verstopte roetfilter dan kan dit negatieve gevolgen hebben op turbo. De turbo kan dan snel kapot gaan. Dit zien wij heel vaak aan de kapotte turbo’s die ingeleverd worden. Ook wanneer wij turbo vervangen blijkt door onderzoek dat slecht werkende verstuiver(s) roetfilter verstopt raakt en turbo kapot gaat.

roetfilter reiniging

Voordelen Roetfilter Reiniging

Goedkoper

Waarom zou u een nieuwe roetfilter kopen als u professioneel kunt laten reinigen. Want een gereinigd roetfilter is dan zo goed als nieuw. Een nieuwe roetfilter kost al vanaf €600,- excl btw. Wij reinigen de roetfilter voor €250,- tot maximaal €350 excl. btw.

Duurzaam

U verlengt de levensduur van uw roetfilter en uw motor. Maar ook voor de turbo. Want als de turbo de roet niet goed naar buiten kan blazen dan krijgt de turbo een speling op de as en wordt beschadigd. De reinigingsproces is een milieuvriendelijke oplossing.

Efficiënt

De brandstofverbruik wordt verbetert en verhoogde efficiënte. Door een schone roetfilter verbruikt de motor minder diesel, werkt de motor beter en voorkomt u schade aan mechanische delen.

Mijn roetfilter is verstopt wat nu?

In geval van vroegtijdige verstopping adviseren wij om ook de oorzaak op te lossen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij kunnen een analyse maken om te achterhalen wat de mogelijke oorzaak is van de verstopping.

U kunt een nieuwe roetfilter kopen, wat vaak te duur is maar u kunt ook de roetfilter door ons laten reinigen. De roetfilter reiniging wordt gedaan met speciale machine. De roetfilter wordt industrieel gereinigd met geavanceerde reinigingssysteem. Tot 95% zuiver!

Roetfilter reinigen

Ik ga de roetfilter/auto(verplicht):

opsturenlangsbrengen

Afspraakgegevens

Vul de afspraakgegevens alleen in als u de auto of roetfilter langsbrengt

Voorkeur van datum

Voorkeur van tijd

Ik kies voor de service (invullen)

Contactgegevens

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Naam bedrijf(verplicht)

BTW-gegevens

Voorkeur van contact :

bellenmailen

Autogegevens

Merk

Model

Bouwjaar

Brandstof

Kenteken (Optioneel)

Extra toelichting

Liever teruggebeld worden?

vul je gegevens in en wij bellen je terug!

Autoservice voor particuliere


Kleine beurt

Grote beurt

Turbo controle

Distributieriem vervangen

Roetfilter reiniging

Vervangen slijtage onderdelen

Auto diagnostiek

Koppelingen vervangen