• 2 jaar garantie op Turbo's

  • Meer dan 2500 tevreden klanten

  • Geen overleg, geen rekening

Roetfilter (DPF) Reiniging

Roetfilter industrieel reinigen?

Dieselpartikelfilter (DPF) die in de volksmond ook wel “Roetfilter” wordt genoemd, raakt onder andere vroegtijdig verstopt door slecht werkende verstuivers, mechanische motorproblemen of doordat er olie uit de turbo gaat lekken. Wanneer u veel kilometers maakt of juist vaak korte stukken rijdt, dan komt er een moment dat de roetfilter verstopt raakt.

Indien als u door blijft rijden met verstopte roetfilter kan dit zeer negatieve gevolgen hebben voor de turbo. Hierdoor wordt de levensduur van de turbo verkort of deze loopt schade op. Wij zien dit heel vaak in de praktijk, aan de hand van geleverde defecte turbo’s voor reparatie/revisie.

Tijdens een onderzoek en vervangingsproces van de turbo blijkt ook vaak de probleem te liggen aan verstopte roetfilter door slecht werkende verstuiver(s).

roetfilter reiniging

Voordelen Roetfilter Reinigen

Goedkoper

Waarom zou u een nieuwe roetfilter kopen als u professioneel kunt laten reinigen. Want een gereinigd roetfilter is dan zo goed als nieuw. Een nieuwe roetfilter kost al vanaf €600,- excl btw. Wij reinigen de roetfilter voor €250,- tot maximaal €350 excl. btw.

Duurzaam

U verlengt de levensduur van uw roetfilter en uw motor. Maar ook voor de turbo. Want door de tegendruk dat ontstaat door een verstopte roetfilter(DPF) kunnen de uitlaatgassen moeilijk  goed naar buiten kan blazen dan krijgt de turbo een speling op de as en wordt beschadigd. De reinigingsproces is een milieuvriendelijke oplossing.

Efficiënt

De brandstofverbruik wordt verbetert en verhoogde efficiënte. Door een schone roetfilter verbruikt de motor minder diesel, werkt de motor beter en voorkomt u schade aan mechanische delen.

Mijn roetfilter is verstopt wat nu?

In geval van vroegtijdige verstopping adviseren wij om ook de oorzaak op te lossen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij kunnen een analyse maken om te achterhalen wat de mogelijke oorzaak is van de verstopping.

U kunt een nieuwe roetfilter kopen, wat vaak duur uitvalt of juist voor de voordelige en milieuvriendelijker proces kiezen. De reinigingsproces wordt met speciale geavanceerde reinigingssysteem machine uitgevoerd.

Tot 95% zuiver!

Klink hier en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Roetfilter reinigen

Ik ga de roetfilter/auto(verplicht):

opsturenlangsbrengen

Afspraakgegevens

Vul de afspraakgegevens alleen in als u de auto of roetfilter langsbrengt

Voorkeur van datum

Voorkeur van tijd

Ik kies voor de service (invullen)

Contactgegevens

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Naam bedrijf(verplicht)

BTW-gegevens

Voorkeur van contact :

bellenmailen

Autogegevens

Merk

Model

Bouwjaar

Brandstof

Kenteken (Optioneel)

Extra toelichting

Liever teruggebeld worden?

vul je gegevens in en wij bellen je terug!

Autoservice voor particuliere


Kleine beurt

Grote beurt

Turbo controle

Distributieriem vervangen

Roetfilter reiniging

Vervangen slijtage onderdelen

Auto diagnostiek

Koppelingen vervangen