• 2 jaar garantie op Turbo's

 • Meer dan 2500 tevreden klanten

 • Geen overleg, geen rekening

 • Stap 1: Onderzoek en diagnostiek

  Om een turbo optimaal te kunnen vervangen door een gereviseerde of nieuwe, onderzoeken / diagnosticeren wij altijd eerst de oorzaak van de turbo probleem en schade. Ons onderzoek gaat verder dan de basisonderzoeken van andere garagisten of dealers. Wij willen eerst een goede diagnose stellen voordat het vervangen van een turbo verandert in een kostbare reparatie. Wij werken vanuit een geen overleg, geen rekening principe en zullen daardoor alle mogelijke kosten met u vooraf bespreken. Het lijkt vanzelfsprekend, maar er komen geen verrassende kosten bij uw reparatie zonder dat u geïnformeerd bent. “Vraag vrijblijvend offerte aan voor uw turbo reparatie”

 • Stap 2: Oorzaak vaststellen

  De turbo is onderhevig aan de hoge druk, extreme temperaturen en aan zware omstandigheden. Daarnaast kunnen externe omstandigheden zoals kwaliteit van olie de staat van de turbo hevig beïnvloeden. TurboCenter Zuyd brengt de oorzaak van de vervanging in kaart zodat de turbo adequaat wordt vervangen. Dit is heel belangrijk om herhaalschade te voorkomen.

  Stap 3: (optioneel) Bespreken kosten

  Geen overleg is geen rekening, we vinden het belangrijk dat alle kosten transparant met u worden gedeeld. Mocht de oorzaak van de vervanging elders liggen dan de turbo, dan worden de kosten altijd telefonisch met u overlegd. U krijgt een gespecificeerde offerte die u dient te accepteren, telefonisch of per mail. Na acceptatie beginnen wij aan de reparatie.

 • Stap 4: Demontage turbo en reiniging systeem

  De oude turbo wordt losgekoppeld, alle turbo gerelateerde slangen en leidingen worden gecontroleerd en gereinigd. De nieuwe turbo wordt gemonteerd met de nodige turbomontage set. Daarna wordt de auto gebruiksklaar gemaakt en uitvoerig getest. Na de test fase wordt u gecontacteerd.

  Stap 5: Auto wordt afgeleverd

  De auto wordt gebruiksklaar afgeleverd. Al onze bevindingen worden persoonlijk met u besproken zodat het reparatieproces inzichtelijk is.

 • Turbo kopen of uw eigen laten reviseren

  Daarnaast kunt u bij ons ook los uw turbo laten reviseren of een nieuwe aanschaffen. Elke gereviseerde turbo wordt door ons gecontroleerd aan de hand van de hoogste kwaliteitseisen voordat hij aan een tweede leven begint.

Gereviseerde of nieuwe turbo's

Originele turbo's direct van fabrikant

24 maanden garantie

Een turbo is uiterst kwetsbaar

Laat uw turbo vervangen door een ervaren en erkende Turbo Specialist

Afspraakgegevens

Voorkeur van datum

Voorkeur van tijd

Ik kies voor de service (invullen)

Contactgegevens

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Voorkeur van contact :

bellenmailen

Autogegevens

Merk

Model

Bouwjaar

Brandstof

Kenteken (Optioneel)

Turbo artikel nummer (Optioneel)

Liever teruggebeld worden?

vul je gegevens in en wij bellen je terug!