• 2 jaar garantie op Turbo's

 • Meer dan 2500 tevreden klanten

 • Geen overleg, geen rekening

 • Kosten turbo vervangen

  BMW turbo vervangen heeft andere kosten dan turbo vervangen Volkswagen. Turbo vervangen van Ford Focus zijn weer andere kosten dan bij voorbeeld turbo vervanging van een Ford C-max. Waar heeft het mee te maken denkt u. Het is heel simpel, want het merk, model en bouwjaar zegt alles de prijs maar ook de motortype. Bijna ieder motortype van een auto heeft een andere turbo.

 • Een Mercedes turbo kost wellicht meer dan een Audi turbo of andersom. Het is niet alleen het verschil in turbo dat invloed heeft op de prijs maar ook de toegankelijkheid. Als we kijken naar turbo vervangen Peugeot 1.6 HDI, die heeft de turbo vooraan. Dit zal minder kosten dan een turbo vervangen Mazda CX 5. Want de Mazda CX 5 turbo zit tussen de chassis en de motor. Plus deze turbo bestaat uit 2 delen en dit moet men als een geheel eruit halen.

  Kapotte turbo herkennen

  Wanneer de turbo gedemonteerd is dan kunnen wij aan de kapotte turbo herkennen wat de schade is maar nog belangrijker aan de kapotte turbo kunnen wij meestal zien wat de oorzaak is van de turbo schade. Dit laatste is erg belangrijk om herhaal schade te voorkomen.

 • Hoelang duurt turbo vervangen

  Omdat per auto erg verschillend is hoelang het duurt om een turbo te vervangen. Spreken wij altijd met onze klanten af 2 a 3 werkdagen. Dit geeft ons voldoende ruimte om zorgvuldig de turbo te plaatsen. Want het is niet enkel turbo demonteren en een andere turbo monteren, nee. We moeten oorzaak van de turbo schade in kaart brengen, systeem reinigen en de juiste materiaal ter beschikking hebben. Dus hoelang duurt turbo vervangen, dit kan 5 uur zijn maar ook 8 uur. Omdat turbo vervangen een alles omvattende worden zijn kun je niet makkelijk inschatten.

  Geen overleg = geen rekening

  Wanneer u ons gecontacteerd heeft gaan wij een offerte opmaken en dit per mail toesturen. Hierin is alles gespecificeerd wat wij gaan doen en wat het gaat kosten.

 • Ik wil mijn turbo laten vervangen

  Of het nu gaat om VW Polo turbo vervangen of Audi TT, onze team staat klaar voor 100% ondersteuning en tevredenheid. Bekijk de ervaringen van onze klanten op onze facebookOnze klanten komen soms van heel ver om turbo door ons te laten vervangen, zoals; Kortrijk, Maasmechelen, Antwerpen, Brussel, Hasselt, regio Neerpelt, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Eindhoven, Roermond etc.

Gereviseerde of nieuwe turbo's

Originele turbo's direct van fabrikant

24 maanden garantie

Wat zijn de kosten van turbo vervangen

Waarom is er verschil tussen verschillende merken?

Liever teruggebeld worden?

vul je gegevens in en wij bellen je terug!