MVM

AUTOSERVCE

Z

2 jaar garantie op Turbo's

Z

Tevredenheid gegarandeerd

Z

Geen overleg = geen rekening

MVM AUTOSERVICE

Autoservice

MVM Autoservice is gevestigd in Kerkrade. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. We leveren kwalitatieve auto reparaties tegen betaalbare prijzen zonder bijkomende verassingen.

Wij verwelkomen alle auto merken en modellen. Reparatie vindt plaats na uw goedkeuring, u weet voorheen waar u aan toe bent.

GEEN OVERLEG = GEEN REKENING

Weet waar u aan toe bent

In drie gemakkelijke stappen uw turbo weer als nieuw.

Vraag een prijsopgave aan.

U gaat akkoord.

Wij plannen een afspraak.

Roetfilter reinigen

Dieselpartikelfilter (DPF) die in de volksmond ook wel “Roetfilter” wordt genoemd, raakt onder andere vroegtijdig verstopt door slecht werkende verstuivers, mechanische motorproblemen of doordat er olie uit de turbo gaat lekken. Wanneer u veel kilometers maakt of juist vaak korte stukken rijdt, dan komt er een moment dat de roetfilter verstopt raakt.

Indien als u door blijft rijden met verstopte roetfilter kan dit zeer negatieve gevolgen hebben voor de turbo. Hierdoor wordt de levensduur van de turbo verkort of deze loopt schade op. Wij zien dit heel vaak in de praktijk, aan de hand van geleverde defecte turbo’s voor reparatie/revisie.

Kleine en Grote beurt

Voorkom problemen en houd uw auto in topconditie. Een kleine en een grote beurt zijn essentieel voor het welzijn van uw auto én uw veiligheid. Bij de kleine beurt wordt de auto op 30+ cruciale punten gecontroleerd. Bij een grote beurt op maar liefst 78 cruciale punten! Wij vervangen in beide gevallen olie, oliefilter en luchtfilter van uw auto. Constateert onze monteur onderdelen die aan vervanging toe zijn? Dan wordt er altijd eerst met u overlegd, voordat een onderdeel wordt vervangen.

Stuurdelen en wielophanging

Alle werkzaamheden omtrent stuurdelen en wielophangingen.

Reparatie & onderhoud

Dankzij onze kostenefficiënte manier van werken kunnen wij goedkoper en tegen hoge kwaliteit auto’s repareren en onderhouden, ongeacht merk of levensduur van de auto.

Bandenservice

Een goede wegligging is van cruciaal belang. Wij adviseren u over de banden voor uw auto. Van all-season, winter- & zomerbanden tot banden van andere merken en leveranciers. Daarnaast verzorgen we ook bandenwissels en controleren uw banden op bandenspanning, slijtage en meer.

Remmen vervangen

Beginnen de remmen te piepen, trilt het stuur of remt uw auto slecht tijdens het remmen? Kom direct in actie en laat de oververhitte of versleten remmen direct door ons repareren. Het kan zijn dat de remblokken,-schijven of remvloeistof vervangen dienen te worden.

Distributieriem/ketting vervangen

Voorkom permanente motorschade en laat de distributieriem of distributieketting periodiek controleren. De vervanging van een distributieriem of distributieketting is werk voor een autospecialist. MVM Autoservice is gespecialiseerd in de vervanging van distributie onderdelen van alle merken auto’s. Wacht er niet te lang mee!

Auto diagnose

Branden er storing lampjes op uw dashboard? Dan moet u hoogstwaarschijnlijk de auto laten uitlezen. Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden. Wanneer er zich problemen voordoen is het bijna niet meer te doen de storing met een multimeter en de bijbehorende elektrische schema’s op te lossen. Daarom is het steeds vaker nodig om de ECU uit te lezen, dit kan voor een storing in het motor management maar ook bij storingen in de overige onderdelen van de auto zoals storingen in ABS, Airco, Airbags, enz.

Staat het er niet tussen?

Bent u op zoek naar een specifieke reparatie of dienst? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij beperken ons niet alleen maar aan de bovenstaande reparaties maar tot veel meer.

De kosten weten?

Vraag uw prijsopgave aan!

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend offerte.
Geen offerte ontvangen? Check uw spam map.

+31 (0)45 204 1065

Beitel 6, 6466 GZ Kerkrade

* Alle benodigde gegevens vindt u terug op uw autopapieren *